Gör om med färg – Mini-makeover 2

Har ditt hem sett likadant ut lite för länge? Kanske hade ett rum eller två verkligen mått bra av en rejäl uppfräschning, men du saknar både tid och pengar för att byta ut hela möblemanget och dra igång en stor renovering.

I så fall har vi ett antal smarta knep på lager som med minimal ansträngning gör vanliga, tråkiga rum kreativa och inbjudande. Det enda du behöver är lite färg och fantasi – sen är det bara att sätta igång med din mini-makeover!

Den här gången har vi gett nytt liv åt ett äldre standardkök och en outnyttjad vardagsrumsvägg. Vi har utgått från de möbler och saker som redan finns i rummet och bara tillsatt färg och enkel styling.

sadolin_minimakeover-q3_cabinet_accent-wall_smallsadolin_minimakeover-q3_kitchen_small

 

En kulörkollektion att experimentera med

Som inspiration till din mini-makeover har vi även tagit fram en kulörkollektion med fina nyanser som kan kombineras fritt efter din personliga smak och inredningsstil. Ton-i-ton är en stark kulörtrend som i kollektionen representaras av ett antal neutrala nyanser – Creamy Coconut, Cool Sand, Sandcastle och Smoked Oak.

sadolin_minimakeover-q3_kulorer-m-kampanjlogotyp

I kombination med de ljusa pastellerna Vanilla Cream, Cool Mint och Soft Blush samt den fylliga mörkgröna kulören Ocean Green ger dessa baskulörer enkelt ett stilsäkert resultat. Om du laddar ner appen Sadolin Visualizer gratis så kan du dessutom testa kulörerna innan du målar och se vad som blir bäst i just ditt rum.

 

vippa_150x150_q3_se_web

 

Läs mer om våra olika Mini-Makeovers!

Gör en Mini-Makeover med den nya fondväggen!

sadolin_minimakeover-q3_kitchen

Från standardtrist till kök med känsla!

sadolin_minimakeover-q3_stairway_cool-sand_sandcastle_smoaked-oak2

Måla detaljerna som räknas!