Mini-makeover – Hallen

Välkommen in – och ut igen

Vad gör man av en lång korridorliknande hall? Vi har smyckat väggarna med ett geometriskt mönster för att skapa en lekfull men skandinaviskt stilren känsla.

Sadolin Minimakeover Hallway 1

Baskulören för vägg och dörrpost är Apple Blossom, en neutral nyans med mjuka pigment av rött och gult. Den ger en mycket mer ombonad känsla än en obruten vit som lätt upplevs kall och blåaktig. Det finns inga regler för hur kulörpartierna ska se ut exakt utan det blir bäst om du anpassar efter ditt eget rum. Genom att låta färgen fortsätta över på dörren blir den ett vackert blickfång och inte bara en tråkig ruta i slutet av rummet.

Till målningen på dörren byter du produkt till snickerifärg och det blir bäst att fortsätta med matt finish, om väggen är målad matt. Tänk på att tejpa noga, låta torka ordentligt mellan varven och maska över tejpen (med den kulör som ska vara intill), för att få knivskarpa linjer.

Kulörerna i de geometriska mönstren har vi plockat upp i bade spegeln och på bänken för att skapa ett sammanhållet intryck.

Sadolin Minimakeover Hallway 2

Kulörer

Sadolin_MiniMakeover_kulor_hall

Produkter

SADOLIN SPACKEL
SADOLIN GRUNDFÄRG FÖR VÄGGAR OCH TAK
SADOLIN VÄGGFÄRG 7 MATT
Sadolin Spackel Medium är ett högfyllande allroundlättspackel av hög kvalitet som ger en fin och slät yta åt dina väggar. Helmatt vattenburen grundfärg av god kvalitet. Lättapplicerad och täcker bra på puts, betong, byggskivor, glasfiberväv, sandspacklade ytor mm. Sadolin Väggfärg matt är en väggfärg av hög kvalitet som ger en fin, matt yta och lyster åt dina väggar.
SADOLIN SNICKERIGRUND V
SADOLIN SNICKERIFÄRG V SUPER 5
SADOLIN SNICKERIFÄRG V SUPER 40
Sadolin Snickerigrund V är en snabbtorkande grundfärg avsedd för inomhusmålning av snickerier och väggar. En unik helmatt snickerifärg av hög kvalitet med extremt bra utflytning och reptålighet. Perfekt för t ex köksluckor, dörrar, möbler och rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer. En halvblank snickerifärg av hög kvalitet med extremt bra utflytning och reptålighet. Perfekt för t ex köksluckor, dörrar, möbler och rostskydds- grundade plåt- och ståldetaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *