Top7

Top7 – stilsäkra kulörval för höstens projekt

Våra kulörexperter har alltid örat mot marken för att upptäcka vad som händer kring mode, design och trender i världen. De senaste åren ser vi en stark övergång från det klassiskt ljusa och fräscha med vita väggar. Man längtar efter kulörer i hemmet och blir allt modigare i sina inredningsval.

Sadolin Top7 är en aktuell kollektion med utvalda kulörer som vi verkligen gillar. Paletten rör sig från varm gråskala, via romantiska lila nyanser till sotade kulörer som kan ge dramatiska kontraster. Vill du skapa ett hem med både personlighet, trendkänsla och harmoni? Då kommer du säkert hitta en favorit bland våra sju kulörer i Sadolin Top7!

Många av kulörerna går att matcha med varandra, precis beroende på vilken känsla du vill skapa i ditt rum. Vi har tagit hjälp av bloggaren och stylisten Tant Johanna, som visar hur du lyfter fram det bästa ur kulörerna i Sadolin Top7. Du får även tips på hur du kan skapa stilleben med kulörer, möbler och inredningsdetaljer för att göra väggarna i ditt hem till konstverk i sig. I vår lilla målarskola finns handfasta tips på hur du lyckas med ditt projekt och hur enkelt det faktiskt är att förnya med färg. Resten är upp till dig och din fantasi!

Johanna om sitt arbete med Sadolin Top7

Färgglada hälsningar!
/Sadolin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *