Colour News Inspiration

Sadolin_ColourNews_Bild2_Kampanjlogotyp_SE_610

Välkommen till höstens kulörnyheter från Sadolin

För oss på Sadolin kommer färg alltid i första rummet. Vi älskar hur olika kulörer kan höja humöret, skänka lugn eller skapa spännande kontraster. Vi hämtar intryck från alla världens hörn och genom vår forskning kan vi plocka upp de första signalerna på kommande kulörtrender. Vårt mål är enkelt – det ska vara roligt att måla!

De kulörer som vi har valt ut för höstens kollektion går i toner som andas harmoni. De är dova, mjuka, vänliga och ser nästan ätbart goda ut. Vi har delat upp dem i två grupper, som vi kallar ”Soft” och ”Contrast”. Men faktum är att alla går fint att kombinera med varandra och du kan med fördel använda dem på väggar, snickerier och inredningsdetaljer.

Sadolin_ColourNews_Kulorer_SE_610

Läs mer om kollektionerna  SOFT och CONTRAST

 

Det bästa med färg och kulörer är att det skapar så otroligt snabb förändring och kan ge ett rum en helt ny personlighet. Plocka ut en favorit, två fina kontrasterande nyanser eller använd hela paletten. Om du känner dig lite osäker på hur du ska börja och gå till väga, kan du ta hjälp av de guider och tips som finns på sadolin.se.

Jag och designteamet på Sadolin vill passa på att önska dig en riktigt färgglad höst. Låt väggarna ta plats, våga prova och glöm inte att ha kul!

Sadolin_ColourNews_AnnCharlotte_Linde_610

Ann-Charlotte Linde, Color Manager Sadolin