Welcome Home färgkarta

Stilsäkra kulörer

Efter det senaste året är längtan efter trygghet och en nystart stor.

Med Sadolin’s nya kulörkarta Welcome Home öppnar vi dörren till en ny tid med vackra kulörer som ger framtidstro och inspirerar till att fylla hemmet med ny energi.

Welcome home kulörer i färgkartan

Colour your life your way

Sadolin Welcome Home är en vacker kulörkollektion med stilsäkra kulörer.

Paletten sträcker sig från naturens lugna jordfärger via vackra blå- och grönaktiga nyanser till de mer romatiska kulörerna med attityd och ömhet. Hitta dina favoritkulörer som kommer spegla din personlighet i hemmets alla rum.

Welcome home kulörer i färgkartan

Down to earth

Valen du gör sätter tonen i ditt hem. Möblerna du väljer, de designval du gör och inte minst kulörerna på dina väggarna. Allt bidrar till den känsla av harmoni och glädje som du strävar efter att uppnå. Men utseendet är inte allt. Vi vet att våra kunder har så höga förväntningar på färgen i sig, att den håller hög kvalitet och är miljövänligt.

Welcome home kulörer i färgkartan

200 års erfarenhet

Miljöansvar är en central del av vårt produktsortiment och vår ambition är att göra de bästa produkterna med lägsta möjliga miljöpåverkan. För att välja färg från Sadolin borde vara bra – i alla avseenden. Vi har mer än 200 års erfarenhet av att utveckla och tillverka färger för hemmets alla rum.

Besök din närmaste Sadolin-återförsäljare för att hämta ditt exemplar av kulörkartan och för att se den vackra kulörerna.

Welcome home kulörer i färgkartan
Welcome home kulörer i färgkartan
Kulörer laddas…