#Inspired

Vi på Sadolin hittar vår inspiration från en av de mest självklara källorna just nu – Instagram. Dessa 12 trendkulörer har tagits fram i samarbete med tre stigande stjärnor på den nordiska instagramhimlen, @bungalow5dk, @woodlandwhim och @andiclusen. Kulörerna har i sin tur fått ge liv åt tre olika inredningsstilar som influerats av de hetaste trenderna på sociala medier, vi har valt att namnge dem Monday mornings, Friday vibes och Lazy Sundays. Inspireras av livsstilarna och av våra små kampanjfilmer genom att klicka på bilderna nedan!

# Inspired by Monday mornings

– En sval och fri livsstil

Monday mornings andas avslappnat cityliv. Den svala och fria stilen kläs i klassiska naturmaterial och smyckas av iögonfallande detaljer. Blått, varmgrått och beige utgör basen samtidigt som fräscha gröna växter tillför liv och energi.

Dark ocean S9.20.21 // Savannah dream E8.15.56 // Dusty brown C2. 04.30 // Cool sand F2.04.74

# Inspired by Friday vibes

– Livsstil med inspiration ifrån Paris och Barcelona

Livfulla kontraster och kulörer i lite oväntade kombinationer. Stilen Friday vibes bygger på en spännande färgpalett där rost möter viol och vanlij med inspiration från det bohemiska livet i Paris och Barcelona.

Sponge cake F9.15.75 // Imperial red C4.41.40 // Cold breeze ON.00.76 // Violet touch W7.07.34

# Inspired by Lazy Sundays

– En avslappnad och lugn livsstil

Jordnära, harmonisk och tidlös. Lazy Sundays palett präglas av dova, neutrala kulörer som får sällskap av plommondoftande pasteller. Gammalt blandas med nytt och element från naturen ger stilen en avslappnad attityd.

Deep cherry Z9.19.20 // Black bean ON.00.18 // Mason E4.05.55 // Powder puff AN.02.81