Mini-makeover – Arbetshörnan

Out of the box – i arbetshörnan

Arbetsplatsen ville vi göra mer kreativ, för att öka lusten att skapa.

Sadolin MiniMakeover Arbetshörna 1

Använd vattenpass eller laserpass för att mäta upp rutorna och var noga med att maskeringstejpen sluter tätt mot väggen. Om du vill att det ska gå extra snabbt med torktiderna undviker du bara att ha två olika kulörer precis bredvid varandra.

Sadolin MiniMakeover Arbetshörna 2

Kulörfälten lyfter fram de inredningsdetaljer du placerar i hyllans olika utrymmen och gör hela intrycket mer intressant. Ett bra tips är att bygga små stilleben i mellanrummen, där du blandar olika material, växter och personliga ting. Partierna som löper upp mot taket skapar en känsla av högre takhöjd och med en liten matta förstärker du rumskänslan.

Även stolen fick en ny look med snickerifärg i kulören Powder Blue. Se hur du målar snickerier…

Sadolin_Minimakeover_Workplace_3

Kulör

Sadolin MiniMakeover Kulör Arbetshörna

Produkter

SADOLIN SPACKEL
SADOLIN GRUNDFÄRG FÖR VÄGGAR OCH TAK
SADOLIN VÄGGFÄRG 7 MATT
Sadolin Spackel Medium är ett högfyllande allroundlättspackel av hög kvalitet som ger en fin och slät yta åt dina väggar. Helmatt vattenburen grundfärg av god kvalitet. Lättapplicerad och täcker bra på puts, betong, byggskivor, glasfiberväv, sandspacklade ytor mm. Sadolin Väggfärg matt är en väggfärg av hög kvalitet som ger en fin, matt yta och lyster åt dina väggar.
SADOLIN SNICKERIGRUND V
SADOLIN SNICKERIFÄRG V SUPER 5
SADOLIN SNICKERIFÄRG V SUPER 40
Sadolin Snickerigrund V är en snabbtorkande grundfärg avsedd för inomhusmålning av snickerier och väggar. En unik helmatt snickerifärg av hög kvalitet med extremt bra utflytning och reptålighet. Perfekt för t ex köksluckor, dörrar, möbler och rostskydds-grundade plåt- och ståldetaljer. En halvblank snickerifärg av hög kvalitet med extremt bra utflytning och reptålighet. Perfekt för t ex köksluckor, dörrar, möbler och rostskydds- grundade plåt- och ståldetaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *