Mini-makeover – Sovrummet

Sov med stil

Den här sovrumsmiljön är nog det bästa exemplet på hur färg kan skapa dramatik och lösningen är perfekt för dig som inte är så förtjust i att täcka väggarna med tavlor. Här blir väggen till en prydnad i sig med ett målat listverk. Den vackert mörklila kulören Deep Purple använde vi även för att måla om pallen, som genast fick en lyxigare känsla.

Sadolin Minimakeover

Kulörerna Desert Sky och Deep Purple gör sig extra bra tillsammans med varma toner från guld och mässing. Satsa på att blanda flera sorters textilier och kuddar med olika mönster. De får gärna plocka upp någon av väggkulörerna.

Sadolin Minimakeover

Vill du också göra ränder som i sovrummet?

  1. Börja med att måla upp linjerna i Deep Purple. Använd inte tejp utan ta ett laserpass och följ laserstrålen.
  2. Måla linjerna med en liten roller, 2 ganger (måla lite bredare än bredden på tejpen som du ska använda sen). Låt torka.
  3. Nu ska du börja tejpa ovanpå de målade linjerna. Måla över tejpen med samma kulör en gång till för att spärra så inte färgen kryper in under tejpen. På så sätt skapar du skarpa linjer.
  4. När det har torkat målar du två gånger med Desert Sky över alla tejpade linjer.

Kulörer

Sadolin MiniMakeover Kulor soverum

Produkter

SADOLIN SPACKEL
SADOLIN GRUNDFÄRG FÖR VÄGGAR OCH TAK
SADOLIN VÄGGFÄRG 7 MATT
Sadolin Spackel Medium är ett högfyllande allroundlättspackel av hög kvalitet som ger en fin och slät yta åt dina väggar. Helmatt vattenburen grundfärg av god kvalitet. Lättapplicerad och täcker bra på puts, betong, byggskivor, glasfiberväv, sandspacklade ytor mm. Sadolin Väggfärg matt är en väggfärg av hög kvalitet som ger en fin, matt yta och lyster åt dina väggar.
SADOLIN SNICKERIGRUND V
SADOLIN SNICKERIFÄRG V SUPER 5
SADOLIN SNICKERIFÄRG V SUPER 40
Sadolin Snickerigrund V är en snabbtorkande grundfärg avsedd för inomhusmålning av snickerier och väggar. En unik helmatt snickerifärg av hög kvalitet med extremt bra utflytning och reptålighet. Perfekt för t ex köksluckor, dörrar, möbler och rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer. En halvblank snickerifärg av hög kvalitet med extremt bra utflytning och reptålighet. Perfekt för t ex köksluckor, dörrar, möbler och rostskydds- grundade plåt- och ståldetaljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *