Tant Johanna Collection 3+3

VÄLKOMMEN TILL MIN KOLLEKTION!

Vad kul att just du är nyfiken på mina kulörval för Sadolin. Detta är vårt tredje samarbete och den här gången har jag fått i uppdrag att ta fram en kollektion med mina personliga favoriter. Det passar mig perfekt eftersom jag älskar färg och jag märker att kulörer engagerar mer och mer. Förra året målade jag om i vårt sovrum hemma och jag blev helt mailbombad när jag visade upp bilderna på min blogg. Jättekul!

Just nu älskar jag kulörer som återfinns i naturen och som går åt grått, men som inte bara är gråa. Snarare en grön som går mot grått, eller blått som tonar mot grått. För mig är det också viktigt att kulörerna i ett hem tillhör samma ”familj”. Jag gillar när det finns en röd tråd som går genom hemmet, till exempel att kulören på köksluckorna går igen i dörrarna.

Så slutresultatet av mitt samarbete med Sadolin är sex stilrena nyanser – tre väggkulörer och tre komplementkulörer. De är aktuella just nu men har samtidigt lång hållbarhet. Och beroende på din egen stil och smak är det enkelt att skapa en bra grund för ditt personliga hem.

Lycka till och ha kul med ditt projekt!

Johanna
Stylist, inredare och grundare av bloggportalen lovelylife.se

 

________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

Johanna om sitt arbete med Sadolin Tant Johanna Collection 3+3

 

Läs mer om Johanna Bradfords färginspiration!

matsal

Hitta stilen i matsalen

Loungen1

Hitta stilen i loungen

Koket1

Hitta stilen i köket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *