Colour News Inspiration – Contrast

Sadolin_ColourNews_Contrast_305 Du behöver inte vara modig för att välja någon av de lite mörkare kulörerna. De är noga balanserade med extra svärta för att skapa ett behagligt lugn. När vi målar fokuserar vi ofta på den kulör vi ska använda. Ibland kan det till och med vara bättre att se den som just en bakgrund till allt annat som vi vill ska synas.

Sadolin_ColourNews_Bild1_610

Blueberry Crush är en riktigt mörk gråblå nyans som ger en lyxig känsla. Den är väldigt vacker ihop med ljusa träslag och här ser du även hur det framhäver det vita i andra material. Ett hett tips om du har stuckaturer eller höga fotlister i ditt hem. De mår bra av att synas lite extra.

 

Sadolin_ColourNews_Bild4_300Trenden med grå kulörer fortsätter vara stark och fördelen är att de kan upplevas väldigt olika under dagen och kvällen. Plus att de med rätt belysning får ett intressant djup. Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta gråa nyansen själv men vi tror att du kommer älska Salty Liquorice! Här har vi matchat ihop den med Cotton Candy, i en randig vägg som nästan blir ett konstverk i sig. Allt du behöver är en bra maskeringstejp och ett vattenpass.

 

 

 

 

 

Sadolin_ColourNews_Bild5_300Fudge är en spännande och vilsam mörkgul kulör. Gult anses av de flesta vara en glad kulör, men här får den dra mot brunt för att vara mindre synlig och fungera bättre som bakgrund för dina inredningsdetaljer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadolin_ColourNews_Bild2_300I sovrumsmiljön har vi målat med den varmbruna kulören Chocolate Syrup. Detta är en riktigt djup nyans som gör sig extra bra för fondväggar. Även här ser du Cotton Candy som kontrastfärg och resultatet blir en smakfull kombination av kola och choklad.

 

 

 

 

 

 

Sadolin_ColourNews_Contrast_610